​Seniormotion – Udendørs, Sjovt & Effektivt

FamFit’s udendørs træningshold for seniorer er effektiv, sjov og social træning. Træningen tager ekstra afsæt i seniorens krop og udfordringer efter et langt liv. Træningen består af funktionel træning hvor vi bruger kroppens egen vægt samt enkelte midler til at gøre træningen effektiv og funktionel. Derfor kan alle, uanset niveau deltage i træningen.

​Fællesskabet er vigtigt i FamFit – ikke mindst blandt seniorerne hvor der altid er en helt usædvanlig stemning og stærkt sammenhold. Samtidig er mange af vores seniorer flittige til benytte vores “Holdtræning FOR ALLE” som blander alle medlemmerne på tværs af aldersgrupper og alle går derfra både med sved på panden og et smil på læben. Alle hold for seniorer kan du finde ved at gå til Ugeplan her.

​Seniorholdene er som udgangspunkt for dig, der er fyldt 60 år – men alle FamFit’s medlemmer er velkomne på disse livsbekræftende hold.

Læs mere om vores hold for Seniorer her:

Seniortræning

Er holdet hvor fokus er på styrke, mobilitet, balance og puls. Funktionelle øvelser med egen kropsvægt samt styrkeøvelser med elastikker udgør fundamentet i træningen kombineret med puls og konditionsserier, som giver lidt at pruste over.

​​Senior Powerwalk

Har mere fokus på kondition og puls. Her består træningen af powerwalk-serier og løb (for dem der kan og vil). Vi laver små intervaller og sekvenser så det både er sjovt og overskueligt – men tag ikke fejl… du bliver udfordret. Som altid vil der være indlagt styrke- og mobilitetsøvelser undervejs på turen.

Holdtræning for ALLE​

​Er holdet som byder alle FamFit’s medlemmer velkommen til samme træningspas. Her mødes alle aldersgrupper på tværs til en sjov og effektiv time – hvor barnebarnet kan udfordre både forældre og bedsteforældre. Altid masser af grin på disse hold. Da træningen er baseret på skalérbare øvelser og udholdenhedstræning, vil man altid blive udfordret og presset – uanset niveau.

For at se alle holdmulighederne, træningslokationerne og træningstiderne – gå til Ugeplan her.
Vil du læse mere om træningslokationer og mødestederne – læs mere her.

​FamFit App er tilgængelig nu

Både til Andriod & Apple

Tilmeld dig her
Login her