Firmamotion – motion til arbejdspladsen

Holdtræning og firmamotion til din arbejdsplads

FamFit er en del af noget meget større. Vi er nemlig en del af kursus- og event-virksomheden Humanic.dk, som bl.a. har en bred vifte af sundhedsydelser og motionstilbud til både store og små virksomheder. Tá et kig forbi vores Movement-afdeling (Humanic Movement) og få inspiration til motion og sundhed på din arbejdsplads.

Herunder kan du kort læse mere om de fordele, I som virksomhed får gennem FamFit.

Træn med kollegerne på jeres egen adresse eller kom til vores udvalgte træningslokationer i byen. Uanset om I er en lille håndfuld kolleger, der ønsker at træne sammen eller om det er hele virksomheden, der skal have en motionsløsning, så kan I få fordele med Firmamotion gennem FamFit.

Jeres valgmuligheder for firmatræning:

Valgmulighed 1:

Fri adgang til alle FamFit’s holdtræninger

I kan frit træne med på alle vores daglige hold i København og Frederiksberg

  • ​10 stk. medlemsskaber til fri træning på alle hold: kr. 230,- p.p./md.
  • ​11-20 stk. medlemsskaber til fri træning på alle hold kr. 210,- p.p./md.
  • 20+ medlemsskaber til fri træning på alle hold kr. 195,- p.p./md

Kom ud på en gratis prøvetime på et af vores udendørs træningshold – og mærk oplevelsen af fællesskabet og den træning, som dine kolleger vil få.

Valgmulighed 3:

8 eller 12 ugers bootcamp inkl. sundhedstest

​Vores firma bootcamp er eksklusive træningsforløb som inkluderer et sundhedstjek med tests og målinger både FØR og EFTER bootcamp-forløbet.

Firmatrænings Bootcamp arrangeres i samarbejde med sundhedskonsulenter i Humanic Group og pris samt indhold af tests og målinger, vil tilpasses efter behov, varighed og hvor henne i landet, I ønsker vi skal køre forløbet.

Valgmulighed 2:

Firmatræning på jeres adresse + fri adgang til FamFit’s holdtræninger

​Vi kommer til jeres lokation og træner med jer på et aftalt tidspunkt. En motionsaftale med firmatræning på jeres lokation inkluderer desuden fri adgang for ALLE jeres medarbejdere til FamFit’s holdtræninger.

  • Holdtræning på jeres adresse, kr. 995,- pr. holdtræning*

​* Ved træningslokationer udenfor Storkøbenhavn kan forekomme mindre transporttillæg. En holdtræning rummer typisk op til 25 deltagere – ved flere end 25 deltagere, opstartes nye hold.

Valgmulighed 4:

Kontormotion til arbejdspladsen

​Vores trænere kan arrangere kontortræning og kontorøvelser til jeres arbejdsplads.
I samarbejde med Humanic Group tilbyder vi kontormotion både online og fysisk på firma-adressen, det betyder at uanset hvor i landet I sidder og hvor spredt I er, så kan I træne sammen.
Kontormotion er en effektiv og sund energibooster til midt på dagen, som ovenikøbet også styrker fællesskabet.

Andre muligheder for firmasundhed

​Er I som virksomhed bevidste om gevinsten ved at investere i medarbejdersundhed og trivsel på arbejdspladsen?

Så er der flere muligheder for at styrke både den fysiske og mentale trivsel hos medarbejderne med ydelser, som vi og vores partnere kan hjælpe med.

Lad os komme med et uforpligtende oplæg til

  • Ergonomisk gennemgang  til arbejdspladsen – vi har certificerede ergo-rådgivere der kommer og gennemgår jeres arbejdsstillinger og underviser jer personligt.
  • Sundhedsdagen – vi sammensætter en dag med sundhedsaktiviteter, træningsøvelser og foredrag til en sundhedsdag i jeres virksomhed,
  • Sund og Sammenrystende Teambuilding – vi kan arrangere jeres idrætsdag eller det populære Team Olympics hvor der er masser af latter og aktivitet – og alle kan være med.
  • Biohack Dit Arbejdsliv – er en virkelig populær og interessant sundhedsworkshop for medarbejdere der vil have metoder til at styrke mental og fysisk performance.
  • Aktiv Arbejdsplads – Workshoppen ffor jer, der vil have værkstøjer, øvelser og viden om hvordan en sund og aktiv arbejdsplads kan blive en virkelighed.

KONTAKT OS for det uforpligtende tilbud.

​FamFit App er tilgængelig nu

Både til Andriod & Apple

Tilmeld dig her
Login her