Events 2024​

KLOVNELØBET 29. JUNI (FÆLLEDPARKEN)

FamFit er stolte af at kunne præsentere, at vi i år er arrangør af Klovneløbet 2024 i Fælledparken, hvor alle penge går ubeskåret til de Danske Hospitalsklovne
  • HVORNÅR: Lørdag d. 29. juni 2024
  • HVAD TID: Kl. 10.00 lyder startskuddet
  • HVOR: Fælledparken
  • PRIS: 70 kr. (ALLE penge går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne)
  • TILMELDING: KLOVNELØB 2024
Du kan vælge at gå, løbe, hoppe, kravle eller rulle 2 km, 6 km eller 10 km. Det vil være muligt at købe mad, drikke og andet godt efter løbet og der vil desuden være medaljer til alle OG præmier på højkant.
Hvad er Klovneløbet? Klovneløbet er et hyggeligt og socialt løb, hvor alle der kan gå, løbe, hoppe, kravle eller rulle, kan være med. Det handler nemlig ikke om at være hurtigst, for selv de mindste skridt kan gøre en kæmpe forskel. For når du deltagere i et klovneløb, er du med til at støtte Danske Hospitalsklovnes arbejde rundt på landets hospitaler. Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå deres sygdomsforløb igennem – det gør de bla. ved at omdanne hospitalsstuerne til et rum fuld af leg og magi eller ved at hjælpe dem igennem de hårde undersøgelser. De giver nemlig den trygge hånd, når livet på hospitalet gør ekstra ondt.

​FamFit App er tilgængelig nu

Både til Andriod & Apple

Tilmeld dig her
Login her